Bungalowpark Cantecleer - Vakantiehuizen Robins Nest / Pimpel & Mees / Studio Mus in de bossen tussen Groesbeek en Nijmegen op Bungalowpark Cantecleer nabij conferentieoord de Poort

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Locatie

Bungalowpark Cantecleer

Bungalowpark Cantecleer

T
ussen de heuvels van Groesbeek en Nijmegen vindt u een ware oase van ontspanning en rust. Als u op zoek bent naar pitoreske dorpjes of het uitgaansleven van de oudste stad van Nederland, dit alles vindt u in deze prachtige omgeving.

Bungalowpark Cantecleer is gelegen op het voormalig landgoed "Die Hooghe Hoenderbergh". Het ligt midden in de boswachterij Groesbeek en heeft een eigen bosgebied van circa 10 hectare. Groesbeek wordt ook wel genoemd: "Diamant tussen de heuvels" en ligt in het bekende Rijk van Nijmegen.

Het bospark ligt zo'n 80 meter boven NAP. Te midden van duizenden hectaren bos en heide met veel wandelroutes, fiets- en ruiterpaden, dus een ideale recreatieplek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Tegen de hellingen van "Die Hooghe Hoenderbergh' in een uniek gemengd bos staan onze vakantiewoningen op elk een eigen perceel van ca 600 m2 met parkeerplaats, dus privacy en ruimte zijn gewaarborgd.

De vakantiewoningen bezitten alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en zorgeloos verblijf.


Park-informatie:

- Beveiligde toegangs-controle.
- Aansluiting op tal van fiets-, wandel- en sport routes.
- Malden winkelcentrum 2.5 km
- Centrum Groesbeek 4.5 km

 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu